GRUP AUTOCAM

Des del 1975, a AUTOCAM treballem per oferir als nostres clients un tracte diferenciat i personalitzat, cercant cada dia la millora contínua del nostre servei.

A les nostres instal·lacions tenim a disposició dels nostres clients una àmplia gama de vehicles nous, de gerència, km0 o d’ocasió que s’adapten totes les necessitats. S’hi poden trobar vehicles utilitaris, 4×4, vehicles industrials, berlines o SUV’s, entre d’altres. Els nostres equips comercials ofereixen un assessorament personalitzat, atent i professional durant tot el procés de compra per tal que la decisió que prengui el client sigui sempre encertada.

Coneixem la importància de poder oferir un servei integral als nostres clients, per això també disposem d’un servei postvenda amb els TALLERS OFICIALS de cada marca i taller de PLANXA I PINTURA, sense deixar de banda altres aspectes com: serveis de RECANVIS oficials, finançament gratuït de reparacions, vehicles de substitució, servei de recollida i devolució del vehicle, assegurances, etc.

Som CONCESSIONARI OFICIAL de Toyota, Fiat, Kia, Alfa Romeo, Land Rover, Skoda, Abarth i Jeep.

0%
Avantatges
0
Cotxes venuts
0%
Professionalitat

La nostra història

Autocam som una empresa familiar que ens vam iniciar en el món de l’automòbil el 1975 especialitzant-nos en la compra i venda de vehicles d’ocasió, amb tallers propis, aconseguint ràpidament un bon prestigi a les nostres comarques. Al llarg de més de 40 anys hem experimentat un creixement sostingut i consistent que ha permès el grup augmentar i modernitzar les instal·lacions a la vegada que poc a poc ampliàvem les nostres marques com a concessionaris oficials.

Així, el 1991 vam començar com agents oficials de les marques ROVER i LAND ROVER fins que cinc anys després, el gener de 1996, vam ser nomenats concessionari oficial ROVER i LAND ROVER per l’Alt Penedès i Garraf.

El juliol de 1996 vam aconseguir la concessió oficial TOYOTA.

El maig del 2002 vam inaugurar el taller de xapa i pintura per a l’automòbil amb unes instal·lacions modernes de 2.000m2.

El novembre del 2003 vam ser nomenats concessionari oficial FIAT Turismes i FIAT Vehicles Comercials.

El maig de 2006 vam començar la nostra activitat com a concessionari oficial SKODA per a les comarques de l’Alt Penedès i Garraf.

El setembre del 2007 vam inaugurar les noves instal·lacions integrals de venda de vehicles nous, vehicles d’ocasió i servei post venda a Vilanova i la Geltrú amb 3.600m2 coberts i 1700m2 de campa. En aquestes instal·lacions estan ubicades totes les marques que representem.

El març de 2008 vam començar la nostra activitat com a concessionari d’ALFA ROMEO.

El novembre de 2013 vam ser nomenats concessionari oficial KIA.

El 2018 vam arribar a un acord per ser concessionari oficial JEEP.

Avantatges de confiar en nosaltres

T’HAS DECIDIT? TRUCA’NS

+34 93 817 20 00

T’HAS DECIDIT? TRUCA’NS

+34 93 817 20 00

Últimes notícies

MERCAT KM0 Vilafranca del Penedès 9/22

📢 6, 7 i 8 d'octubre MERCAT KM0 a Vilafranca del Penedès. 👉 Vehicles Nous, KM0 i d’ocasió a preus irrepetibles! #mercatkm0 #vilafranca #cotxesocasió 💻Reserva cita: https://www.autocam.cat/mercatkm0vilafranca/  

10 dies KIA AUTOCAM SPORT

📣Aprofita els 10 DIES KIA AUTOCAM SPORT a Vilafranca i Vilanova! Del 15 al 26 de setembre tornen els 10 DIES KIA AUTOCAM, aprofita els descomptes especials als nostres concessionaris de Vilafranca del Penedès i [...]

Troba el teu Land Rover Approved

Finança el teu Land Rover. Opcions de finançament senzilles i flexibles, perquè puguis escollir la que millor se t'adapti. Descobreix tota la gamma Land Rover Approved a AUTOCAM 4X4. Més informació: https://approved.es.landrover.com/search/#/saleLocationName%5B0%5D=Autocam%204X4&saleLocationName%5B1%5D=Autocam%204X4%20%28Villafranca%20del%20Pened%C3%A9s%29

Més notícies