TREBALLEM PER LA VOSTRE SATISFACCIÓ

A AUTOCAM ens preocupem per tenir la millor qualitat i eficàcia en els nostres serveis tenint sempre al client al centre. Ens agrada que els nostres clients puguin sortir satisfets del servei ofert, com també ens preocupa la vostre experiència després de la seva visita.

Venda de cotxes nous, KM 0 i ocasió

L’experiència de comprar un cotxe és única, per això els nostres comercials assessoraran en tot moment perquè sigui perfecte. El tracte que rebrà serà personalitzat i molt proper, ja que sempre hi haurà relació entre vostè i el venedor tant en la concessió com fora d’ella via e-mail o per telèfon. També vigilem del que l’experiència post-venta sigui la millor possible atenent-lo en qualsevol moment i ajudant-lo en la mesura del possible.

Cotxes nous

Compra de cotxes usats

El nostre servei de compra i venta és el més transparent possible, tenint com a referent al client que ens vol comprar un cotxe com qui ens el vol vendre. Els cotxes usats han estat supervisats per el nostre equip de professionals el qual s’han ocupat de que el vehicle en venta tingui les màximes garanties i la seva compra sigui 100% segura i de confiança.

Cotxes usats

Tallers mecànics i de xapa

El nostre equip de mecànics estan especialitzats en la seva matèria, el qual els transforma en un seguit de professionals que vetllen per la seguretat, la fiabilitat i el benestar del vostre vehicle. Els mètodes i la tecnologia que s’aplica en el seu dia a dia són d’última generació per tenir un alt rendiment i un alt nivell d’eficàcia.

Tallers mecànics

Assegurances

A AUTOCAM vetllem perquè viatgis sense preocupacions, amb la màxima seguretat i amb el preu que més s’ajusti a vostè. La cerca de la vostra assegurança perfecte és el nostre principal objectiu, ja que treballem amb un ventall molt ampli el qual hi trobarà la que s’adapti millor a les seves necessitats.

Assegurances